Μελέτη της αντιοξειδωτικής ικανότητας δειγμάτων μπύρας και οίνου του εμπορίου μέσω των invitro μεθόδων DPPH και ABTS
Study of the antioxidant capacity of commercial beer and wine samples through in vitro DPPH and ABTS methods
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/58635/24523.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Ver/
Autor
Τσακυρίδου, ΑναστασίαCommittee member
Στάγκος, Δημήτριος Φ.
Βεσκούκης, Αριστείδης Σ.
Supervisor name
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Fecha
2022Language
el
Access
free
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.