Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΣολωμάκος, Νικόλαος Μ.el
dc.creatorΜπαμπατζιάνη, Κυριακή Δ.el
dc.date.accessioned2021-12-07T21:44:53Z
dc.date.available2021-12-07T21:44:53Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other24010
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/57865
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.14288
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤυρί -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΤυρί -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.titleΜελέτη των οξυγαλακτικών βακτηρίων κατά την παρασκευή και συντήρηση του τυριού "Ανεβατό"el
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΓκόβαρης, Αλέξανδροςel
dc.contributor.committeeMemberΠεξαρά, Ανδρεάναel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International