Μελέτη των οξυγαλακτικών βακτηρίων κατά την παρασκευή και συντήρηση του τυριού "Ανεβατό"
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/57865/24010.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Μπαμπατζιάνη, Κυριακή Δ.Όνομα μέλους επιτροπής
Γκόβαρης, Αλέξανδρος
Πεξαρά, Ανδρεάνα
Όνομα Επιβλέποντος
Σολωμάκος, Νικόλαος Μ.
Ημερομηνία
2021Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.