Μελέτη των οξυγαλακτικών βακτηρίων κατά την παρασκευή και συντήρηση του τυριού "Ανεβατό"
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Μπαμπατζιάνη, Κυριακή Δ.Όνομα μέλους επιτροπής
Γκόβαρης, Αλέξανδρος
Πεξαρά, Ανδρεάνα
Όνομα Επιβλέποντος
Σολωμάκος, Νικόλαος Μ.
Ημερομηνία
2021Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.