Μικροβιολογικές και ιστολογικές μεταβολές σάρκας λαυρακιού μετά από κατάψυξη και απόψυξη
Microbiological and histological changes of gilt-head sea bass after freezing and thawing
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Λαζάρου, ΒασιλικήΌνομα μέλους επιτροπής
Βερίλλης, Παναγιώτης Α.
Παρλαπάνη,Φωτεινή
Όνομα Επιβλέποντος
Μποζιάρης, Ιωάννης
Ημερομηνία
2020Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.