Μικροβιολογικές και ιστολογικές μεταβολές σάρκας λαυρακιού μετά από κατάψυξη και απόψυξη
Microbiological and histological changes of gilt-head sea bass after freezing and thawing
dc.contributor.advisor | Μποζιάρης, Ιωάννης | el |
dc.creator | Λαζάρου, Βασιλική | el |
dc.date.accessioned | 2021-07-16T11:44:11Z | |
dc.date.available | 2021-07-16T11:44:11Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.other | 23164 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/56614 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Ψάρια -- Συντήρηση | el |
dc.subject.other | Ψάρια -- Μικροβιολογία | el |
dc.subject.other | Λαβράκι | el |
dc.title | Μικροβιολογικές και ιστολογικές μεταβολές σάρκας λαυρακιού μετά από κατάψυξη και απόψυξη | el |
dc.title | Microbiological and histological changes of gilt-head sea bass after freezing and thawing | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Βερίλλης, Παναγιώτης Α. | el |
dc.contributor.committeeMember | Παρλαπάνη,Φωτεινή | el |