Mostrar el registro sencillo del ítem
Μελέτη του μικροβιώματος (βακτήρια και μύκητες) κατά τα στάδια ωρίμανσης ελληνικού μελισσόψωμου
Study of microbiome (bacteria and fungi) during different stages of greek bee bread maturation
dc.contributor.advisor | Μόσιαλος, Δημήτρης | el |
dc.creator | Τραγάκη, Βενετία | el |
dc.date.accessioned | 2021-07-16T11:44:09Z | |
dc.date.available | 2021-07-16T11:44:09Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.other | 23161 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/56611 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.13032 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Μικροοργανισμοί | el |
dc.subject.other | Μελισσοκομικά προϊόντα | el |
dc.subject.other | Αλληλουχία επόμενης γενιάς | el |
dc.title | Μελέτη του μικροβιώματος (βακτήρια και μύκητες) κατά τα στάδια ωρίμανσης ελληνικού μελισσόψωμου | el |
dc.title | Study of microbiome (bacteria and fungi) during different stages of greek bee bread maturation | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Αμούτζιας, Γρηγόριος | el |
dc.contributor.committeeMember | Δημητρίου, Τηλέμαχος | el |