Toggle navigation
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
italiano
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
Login
Toggle navigation
Mostra Item
DSpace Home
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
Mostra Item
DSpace Home
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
Mostra Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Tutto DSpace
Archivi & Collezioni
Data di pubblicazione
Autori
Titoli
Soggetti
Μελέτη του μικροβιώματος (βακτήρια και μύκητες) κατά τα στάδια ωρίμανσης ελληνικού μελισσόψωμου
Study of microbiome (bacteria and fungi) during different stages of greek bee bread maturation
Mostra/
Apri
23161.pdf (1.158Mb)
Autore
Τραγάκη, Βενετία
Committee member
Αμούτζιας, Γρηγόριος
Δημητρίου, Τηλέμαχος
Supervisor name
Μόσιαλος, Δημήτρης
Data
2021
Language
el
Soggetto
Μικροοργανισμοί
Μελισσοκομικά προϊόντα
Αλληλουχία επόμενης γενιάς
Access
free
Mostra tutti i dati dell'item
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
URI
http://hdl.handle.net/11615/56611
http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.13032
Collections
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες (ΤΒΒ)
[772]
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
[10579]
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Cerca in DSpace
Questa Collezione
Ricerca
Tutto DSpace
Archivi & Collezioni
Data di pubblicazione
Autori
Titoli
Soggetti
Questa Collezione
Data di pubblicazione
Autori
Titoli
Soggetti
My Account
Login
Registrazione
Help Contact
Deposition
About
Help
Contattaci
Choose Language
Tutto DSpace
English
Ελληνικά