Toggle navigation
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
English
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
Login
Toggle navigation
View Item
University of Thessaly Institutional Repository
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
View Item
University of Thessaly Institutional Repository
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Μελέτη του μικροβιώματος (βακτήρια και μύκητες) κατά τα στάδια ωρίμανσης ελληνικού μελισσόψωμου
Study of microbiome (bacteria and fungi) during different stages of greek bee bread maturation
View/
Open
23161.pdf (1.158Mb)
Author
Τραγάκη, Βενετία
Committee member
Αμούτζιας, Γρηγόριος
Δημητρίου, Τηλέμαχος
Supervisor name
Μόσιαλος, Δημήτρης
Date
2021
Language
el
Keyword
Μικροοργανισμοί
Μελισσοκομικά προϊόντα
Αλληλουχία επόμενης γενιάς
Access
free
Metadata display
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
URI
http://hdl.handle.net/11615/56611
http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.13032
Collections
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες (ΤΒΒ)
[772]
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
[10579]
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register (MyDspace)
Help Contact
Deposition
About
Help
Contact Us
Choose Language
All of DSpace
English
Ελληνικά