Μελέτη του μικροβιώματος (βακτήρια και μύκητες) κατά τα στάδια ωρίμανσης ελληνικού μελισσόψωμου
Study of microbiome (bacteria and fungi) during different stages of greek bee bread maturation

Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Τραγάκη, ΒενετίαΌνομα μέλους επιτροπής
Αμούτζιας, Γρηγόριος
Δημητρίου, Τηλέμαχος
Όνομα Επιβλέποντος
Μόσιαλος, Δημήτρης
Ημερομηνία
2021Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.