Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΝτάλλα, Δέσποιναel
dc.date.accessioned2021-05-13T11:38:19Z
dc.date.available2021-05-13T11:38:19Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.other14230
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56055
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣοκολάταel
dc.subject.otherΤροφή -- Επεξεργασίαel
dc.titleΜελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών της σοκολάταςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International