Επίδραση της αλατότητας στην ανάπτυξη και την ποιότητα αυτοφυών λαχανευόμενων ειδών
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/56053/13881.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Σαλονικιώτη, Αναστασία Κ.Όνομα Επιβλέποντος
Πετρόπουλος, Σπύρος
Ημερομηνία
2015Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.