Σχεδιασμός, ανάπτυξη και αξιολόγηση βιολειτουργικών προϊόντων: α. με προβιοτική δράση, β. high protein, γ. με αντιοξειδωτική δράση
Design, development and evaluation of functional products: a. with probiotics, b. high protein, c. with antioxidant activity
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Βασιλοπούλου, ΑγγελικήΌνομα μέλους επιτροπής
Γεωργιάδης, Παναγιώτης
Γιαννούλη, Περσεφόνη
Όνομα Επιβλέποντος
Ζερβού, Μαρία
Ημερομηνία
2021Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας.