Σχεδιασμός, ανάπτυξη και αξιολόγηση βιολειτουργικών προϊόντων: α. με προβιοτική δράση, β. high protein, γ. με αντιοξειδωτική δράση
Design, development and evaluation of functional products: a. with probiotics, b. high protein, c. with antioxidant activity
Ver/
Autor
Βασιλοπούλου, ΑγγελικήCommittee member
Γεωργιάδης, Παναγιώτης
Γιαννούλη, Περσεφόνη
Supervisor name
Ζερβού, Μαρία
Fecha
2021Language
el
Materia
Access
free
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας.