Mostrar el registro sencillo del ítem
Μελέτη της αντιοξειδωτικής δράσης τροφίμων με τον συνδυασμό των in vitro τεχνικών DPPH, ABTS, Reducing Power και Ρίζας Υδροξυλίου
Study of antioxidant potential combining the in vitro methods DPPH, ABTS, Reducing Power and Hydroxyl Radical
dc.contributor.advisor | Κουρέτας, Δημήτριος Δ. | el |
dc.creator | Φραγγόπουλος, Γεώργιος Κ. | el |
dc.date.accessioned | 2021-03-17T11:34:19Z | |
dc.date.available | 2021-03-17T11:34:19Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.other | 22369 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/55370 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Αντιοξειδωτικά | el |
dc.subject.other | Όσπρια -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητες | el |
dc.subject.other | Τρόφιμα -- Ανάλυση | el |
dc.title | Μελέτη της αντιοξειδωτικής δράσης τροφίμων με τον συνδυασμό των in vitro τεχνικών DPPH, ABTS, Reducing Power και Ρίζας Υδροξυλίου | el |
dc.title | Study of antioxidant potential combining the in vitro methods DPPH, ABTS, Reducing Power and Hydroxyl Radical | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Βεσκούκης, Αριστείδης Σ. | el |
dc.contributor.committeeMember | Χαρουτουνιάν, Σέρκος | el |