Μελέτη της αντιοξειδωτικής δράσης τροφίμων με τον συνδυασμό των in vitro τεχνικών DPPH, ABTS, Reducing Power και Ρίζας Υδροξυλίου
Study of antioxidant potential combining the in vitro methods DPPH, ABTS, Reducing Power and Hydroxyl Radical
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/55370/22369.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Φραγγόπουλος, Γεώργιος Κ.Όνομα μέλους επιτροπής
Βεσκούκης, Αριστείδης Σ.
Χαρουτουνιάν, Σέρκος
Όνομα Επιβλέποντος
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Ημερομηνία
2021Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.