Afficher la notice abrégée

Assessment of antioxidant capacity of different kind of rice, pasta and yoghurt

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΓαυγίδη, Γεωργία Α.el
dc.date.accessioned2021-03-17T11:20:34Z
dc.date.available2021-03-17T11:20:34Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other22402
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/55213
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικάel
dc.subject.otherΡύζι -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.subject.otherΖυμαρικά -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.subject.otherΓιαούρτι -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.titleΕκτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας διαφόρων ειδών ρυζιού, ζυμαρικών και γιαουρτιούel
dc.titleAssessment of antioxidant capacity of different kind of rice, pasta and yoghurten
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΤζιαμούρτας, Αθανάσιοςel
dc.contributor.committeeMemberΒεσκούκης, Αριστείδης Σ.el


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International