Εκτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας διαφόρων ειδών ρυζιού, ζυμαρικών και γιαουρτιού
Assessment of antioxidant capacity of different kind of rice, pasta and yoghurt
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/55213/22402.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Γαυγίδη, Γεωργία Α.Όνομα μέλους επιτροπής
Τζιαμούρτας, Αθανάσιος
Βεσκούκης, Αριστείδης Σ.
Όνομα Επιβλέποντος
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Ημερομηνία
2020Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.