Mostrar el registro sencillo del ítem
Εκτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας διαφόρων ειδών ρυζιού, ζυμαρικών και γιαουρτιού
Assessment of antioxidant capacity of different kind of rice, pasta and yoghurt
dc.contributor.advisor | Κουρέτας, Δημήτριος Δ. | el |
dc.creator | Γαυγίδη, Γεωργία Α. | el |
dc.date.accessioned | 2021-03-17T11:20:34Z | |
dc.date.available | 2021-03-17T11:20:34Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.other | 22402 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/55213 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Αντιοξειδωτικά | el |
dc.subject.other | Ρύζι -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητες | el |
dc.subject.other | Ζυμαρικά -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητες | el |
dc.subject.other | Γιαούρτι -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητες | el |
dc.title | Εκτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας διαφόρων ειδών ρυζιού, ζυμαρικών και γιαουρτιού | el |
dc.title | Assessment of antioxidant capacity of different kind of rice, pasta and yoghurt | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Τζιαμούρτας, Αθανάσιος | el |
dc.contributor.committeeMember | Βεσκούκης, Αριστείδης Σ. | el |