Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΠεξαρά, Ανδρεάναel
dc.creatorΚλαυδιανός, Ευστάθιος Σπυρίδωνel
dc.date.accessioned2021-02-12T09:06:58Z
dc.date.available2021-02-12T09:06:58Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other22177
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/54853
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.10815
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚρέας -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΚρέας -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΚρέας -- Ξηρή ωρίμανσηel
dc.titleΜικροβιολογικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά του βοείου κρέατος ξηρής ωρίμανσηςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΓκόβαρης, Αλέξανδροςel
dc.contributor.committeeMemberΣολωμάκος, Νικόλαος Μ.el


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International