Toggle navigation
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
italiano
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
Login
Toggle navigation
Mostra Item
DSpace Home
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
Mostra Item
DSpace Home
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
Mostra Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Tutto DSpace
Archivi & Collezioni
Data di pubblicazione
Autori
Titoli
Soggetti
Μικροβιολογικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά του βοείου κρέατος ξηρής ωρίμανσης
Mostra/
Apri
22177.pdf (1.532Mb)
Autore
Κλαυδιανός, Ευστάθιος Σπυρίδων
Committee member
Γκόβαρης, Αλέξανδρος
Σολωμάκος, Νικόλαος Μ.
Supervisor name
Πεξαρά, Ανδρεάνα
Data
2021
Language
el
Soggetto
Κρέας -- Ποιοτικός έλεγχος
Κρέας -- Μικροβιολογία
Κρέας -- Ξηρή ωρίμανση
Access
free
Mostra tutti i dati dell'item
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.
URI
http://hdl.handle.net/11615/54853
http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.10815
Collections
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες (ΤΙ)
[2819]
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
[10342]
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Cerca in DSpace
Questa Collezione
Ricerca
Tutto DSpace
Archivi & Collezioni
Data di pubblicazione
Autori
Titoli
Soggetti
Questa Collezione
Data di pubblicazione
Autori
Titoli
Soggetti
My Account
Login
Registrazione
Help Contact
Deposition
About
Help
Contattaci
Choose Language
Tutto DSpace
English
Ελληνικά