Μικροβιολογικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά του βοείου κρέατος ξηρής ωρίμανσης
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/54853/22177.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Κλαυδιανός, Ευστάθιος ΣπυρίδωνΌνομα μέλους επιτροπής
Γκόβαρης, Αλέξανδρος
Σολωμάκος, Νικόλαος Μ.
Όνομα Επιβλέποντος
Πεξαρά, Ανδρεάνα
Ημερομηνία
2021Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.