Εμφάνιση απλής εγγραφής

Research on chemical composition and texture of eggs of the farmed snail species Cornou asperscum maximum

dc.contributor.advisorΧατζηιωάννου, Μαριάνθηel
dc.creatorΠαπαγεωργίου, Άνναel
dc.date.accessioned2021-01-11T17:31:15Z
dc.date.available2021-01-11T17:31:15Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other22004
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/54567
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣαλιγκάριαel
dc.subject.otherΑβγά -- Σαλιγκάριαel
dc.subject.otherΣαλιγκάρια -- Εκτροφήel
dc.titleΜελέτη της χημικής σύστασης και της υφής αυγών εκτρεφόμενων σαλιγκαριών του είδους Cornou asperscum maximumel
dc.titleResearch on chemical composition and texture of eggs of the farmed snail species Cornou asperscum maximumen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚαραπαναγιωτίδης, Ιωάννηςel
dc.contributor.committeeMemberΓιαννούλη, Περσεφόνηel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International