Afficher la notice abrégée

Research on chemical composition and texture of eggs of the farmed snail species Cornou asperscum maximum

dc.contributor.advisorΧατζηιωάννου, Μαριάνθηel
dc.creatorΠαπαγεωργίου, Άνναel
dc.date.accessioned2021-01-11T17:31:15Z
dc.date.available2021-01-11T17:31:15Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other22004
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/54567
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣαλιγκάριαel
dc.subject.otherΑβγά -- Σαλιγκάριαel
dc.subject.otherΣαλιγκάρια -- Εκτροφήel
dc.titleΜελέτη της χημικής σύστασης και της υφής αυγών εκτρεφόμενων σαλιγκαριών του είδους Cornou asperscum maximumel
dc.titleResearch on chemical composition and texture of eggs of the farmed snail species Cornou asperscum maximumen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚαραπαναγιωτίδης, Ιωάννηςel
dc.contributor.committeeMemberΓιαννούλη, Περσεφόνηel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International