Σύγχρονες νομοθετικές απαιτήσεις για τα αλλεργιογόνα στα τρόφιμα
Current legal requirements for food allergens & ingredients that cause food intolerances
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/54250/21777.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Σχωρτσανίτη, Ιωάννα-Σεβαστή Γ.Όνομα μέλους επιτροπής
Μανούρας, Αθανάσιος
Γεωργόπουλος, Θεοφάνης
Όνομα Επιβλέποντος
Μαλισσιόβα, Ελένη
Ημερομηνία
2020Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.