Εμφάνιση απλής εγγραφής

Biochemical characteristics of starch phosphorylase from potato tubers

dc.contributor.advisorΛεωνίδας, Δημήτρης Δ.el
dc.creatorΚούρεντα, Ευγενία Π.el
dc.date.accessioned2020-11-03T10:00:19Z
dc.date.available2020-11-03T10:00:19Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21651
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/54220
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΆμυλο -- Σύνθεσηel
dc.subject.otherΆμυλο -- Μεταβολισμόςel
dc.subject.otherΦωσφορυλάση του αμύλουel
dc.subject.other en
dc.titleΒιοχημικός χαρακτηρισμός της φωσφορυλάσης του αμύλου από γεώμηλαel
dc.titleBiochemical characteristics of starch phosphorylase from potato tubersen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΜπαλατσός, Νικόλαοςel
dc.contributor.committeeMemberΣκαμνάκη, Βασιλικήel
dc.contributor.committeeMember en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International