Βιοχημικός χαρακτηρισμός της φωσφορυλάσης του αμύλου από γεώμηλα
Biochemical characteristics of starch phosphorylase from potato tubers

Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Κούρεντα, Ευγενία Π.Όνομα μέλους επιτροπής
Μπαλατσός, Νικόλαος
Σκαμνάκη, Βασιλική
Όνομα Επιβλέποντος
Λεωνίδας, Δημήτρης Δ.
Ημερομηνία
2020Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.