Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΠαπαδόπουλος, Νικόλαοςel
dc.creatorΚουμιωτάκη, Αναστασίαel
dc.date.accessioned2020-09-04T09:18:34Z
dc.date.available2020-09-04T09:18:34Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other21071
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53708
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΈντομα -- Επιβλαβή και Ευεργετικάel
dc.subject.otherΜύγα, Μεσογειακή -- Μελέτηel
dc.titleΕπίδραση της μόλυνσης από το βακτήριο Wolbachia και της έκθεσης σε αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού στην ανταγωνιστικότητα σύζευξης αρσενικών της μύγας της Μεσογείου, που τρέφονται με ζάχαρηel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΑθανασίου, Χρήστοςel
dc.contributor.committeeMemberΝάκας, Χρήστοςel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International