Επίδραση της μόλυνσης από το βακτήριο Wolbachia και της έκθεσης σε αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού στην ανταγωνιστικότητα σύζευξης αρσενικών της μύγας της Μεσογείου, που τρέφονται με ζάχαρη
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Κουμιωτάκη, ΑναστασίαΌνομα μέλους επιτροπής
Αθανασίου, Χρήστος
Νάκας, Χρήστος
Όνομα Επιβλέποντος
Παπαδόπουλος, Νικόλαος
Ημερομηνία
2019Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.