Εμφάνιση απλής εγγραφής

The effect of temperature on starch conservation

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΠαρασκευά, Αθηνάel
dc.date.accessioned2020-09-04T09:18:32Z
dc.date.available2020-09-04T09:18:32Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other21056
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53698
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΆμυλοel
dc.subject.otherΤροφή--Συντήρησηel
dc.subject.otherΤεχνολογία Τροφίμωνel
dc.titleΗ επίδραση της θερμοκρασίας στη συντήρηση του αμύλουel
dc.titleThe effect of temperature on starch conservationen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International