Μικροβιολογική ποιότητα και εμπορικός χρόνος ζωής προμαγειρεμένων και μαριναρισμένων με οξικό οξύ φιλέτων λαβρακίου
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Σεραφείμ, Χαράλαμπος-Θεοχάρης Α.Όνομα μέλους επιτροπής
Παναγιωτάκη, Παναγιώτα
Παρλαπάνη, Φωτεινή
Όνομα Επιβλέποντος
Μποζιάρης, Ιωάννης
Ημερομηνία
2020Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.