dc.contributor.advisor | Λύκας, Χρήστος | el |
dc.creator | Μπέης, Νικόλαος Η. | el |
dc.date.accessioned | 2020-08-10T08:27:27Z | |
dc.date.available | 2020-08-10T08:27:27Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.other | 21193 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/53459 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Αρωματικά Φυτά | el |
dc.subject.other | Αιθέρια Ελαια | el |
dc.subject.other | Ηλιακά Ξηραντήρια | el |
dc.title | Μελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών διαφορετικών φυτικών μερών φασκόμηλου και τριαντάφυλλου που αποξηράθηκαν σε διαφορετικά επίπεδα θερμοκρασίας | el |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Δαναλάτος, Νικόλαος | el |
dc.contributor.committeeMember | Καρκάνης, Ανέστης | el |