Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΛύκας, Χρήστοςel
dc.creatorΜπέης, Νικόλαος Η.el
dc.date.accessioned2020-08-10T08:27:27Z
dc.date.available2020-08-10T08:27:27Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21193
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53459
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑρωματικά Φυτάel
dc.subject.otherΑιθέρια Ελαιαel
dc.subject.otherΗλιακά Ξηραντήριαel
dc.titleΜελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών διαφορετικών φυτικών μερών φασκόμηλου και τριαντάφυλλου που αποξηράθηκαν σε διαφορετικά επίπεδα θερμοκρασίαςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΔαναλάτος, Νικόλαοςel
dc.contributor.committeeMemberΚαρκάνης, Ανέστηςel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International