Μελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών διαφορετικών φυτικών μερών φασκόμηλου και τριαντάφυλλου που αποξηράθηκαν σε διαφορετικά επίπεδα θερμοκρασίας

Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Μπέης, Νικόλαος Η.Όνομα μέλους επιτροπής
Δαναλάτος, Νικόλαος
Καρκάνης, Ανέστης
Όνομα Επιβλέποντος
Λύκας, Χρήστος
Ημερομηνία
2020Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.