Afficher la notice abrégée

Assesment of cherry crop antioxidant activity in different maturity levels

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΠατούνα, Αναστασίαel
dc.date.accessioned2020-08-10T07:55:33Z
dc.date.available2020-08-10T07:55:33Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21152
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53424
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.9386
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικάel
dc.subject.otherΠολυφαινόλεςel
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΚεράσια -- Θεραπευτικές ιδιότητεςel
dc.titleΕκτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας καρπών κερασιάς σε διάφορα στάδια ωρίμανσηςel
dc.titleAssesment of cherry crop antioxidant activity in different maturity levelsen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.contributor.committeeMemberΒεσκούκης, Αριστείδης Σ.el


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International