| dc.contributor.advisor | Καραπαναγιωτίδης, Ιωάννης | el |
| dc.creator | Καζοπίδη, Ευγενία | el |
| dc.creator | Κυπραίου, Χαρίκλεια | el |
| dc.date.accessioned | 2020-08-10T07:53:22Z | |
| dc.date.available | 2020-08-10T07:53:22Z | |
| dc.date.issued | 2019 | |
| dc.identifier.other | 20686 | |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/53365 | |
| dc.language.iso | el | en |
| dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
| dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
| dc.subject.other | Ψάρια -- Διατροφή | el |
| dc.subject.other | Ιχθυοτροφές | el |
| dc.title | H επίδραση της αντικατάστασης του ιχθυαλεύρου από άλευρο υποπροϊόντων χοίρου στην ανάπτυξη και αξιοποίηση της τροφής της τσιπούρας (Sparus aurata) | el |
| dc.type | bachelorThesis | en |
| heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
| heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος. | el |
| heal.academicPublisherID | uth | en |
| heal.fullTextAvailability | true | en |
| dc.rights.accessRights | free | en |
| dc.contributor.committeeMember | Μεντέ, Έλενα | el |
| dc.contributor.committeeMember | Παναγιωτάκη, Παναγιώτα | el |