H επίδραση της αντικατάστασης του ιχθυαλεύρου από άλευρο υποπροϊόντων χοίρου στην ανάπτυξη και αξιοποίηση της τροφής της τσιπούρας (Sparus aurata)

Προβολή/ Άνοιγμα
Όνομα μέλους επιτροπής
Μεντέ, Έλενα
Παναγιωτάκη, Παναγιώτα
Όνομα Επιβλέποντος
Καραπαναγιωτίδης, Ιωάννης
Ημερομηνία
2019Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.