Mostra i principali dati dell'item
Σύγκριση των κυριότερων προτύπων που πραγματεύονται την ασφάλεια των τροφίμων με τις γενικές αρχές της υγιεινής των τροφίμων του Codex Alimentarius και τις απαιτήσεις του Κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 852/2004
dc.contributor.advisor | Ραμαντάνης, Σπυρίδων | el |
dc.creator | Νάτση, Αμαλία Δ. | el |
dc.date.accessioned | 2020-03-06T13:17:54Z | |
dc.date.available | 2020-03-06T13:17:54Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.other | 19942 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/51400 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.7304 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Τρόφιμα -- Πρότυπα | el |
dc.subject.other | Δίκαιο και νομοθεσία τροφίμων | el |
dc.subject.other | Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) | el |
dc.subject.other | Τροφή -- Βιομηχανία και εμπόριο -- Πρότυπα | el |
dc.subject.other | ISO 22000 (Πρότυπο) | el |
dc.subject.other | Codex Alimentarius | el |
dc.title | Σύγκριση των κυριότερων προτύπων που πραγματεύονται την ασφάλεια των τροφίμων με τις γενικές αρχές της υγιεινής των τροφίμων του Codex Alimentarius και τις απαιτήσεις του Κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 852/2004 | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Τσάκνης, Ιωάννης | el |
dc.contributor.committeeMember | Σολωμάκος, Νικόλαος | el |