dc.contributor.advisor | Ραμαντάνης, Σπυρίδων | el |
dc.creator | Νάτση, Αμαλία Δ. | el |
dc.date.accessioned | 2020-03-06T13:17:54Z | |
dc.date.available | 2020-03-06T13:17:54Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.other | 19942 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/51400 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.7304 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Τρόφιμα -- Πρότυπα | el |
dc.subject.other | Δίκαιο και νομοθεσία τροφίμων | el |
dc.subject.other | Ανάλυση επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) | el |
dc.subject.other | Τροφή -- Βιομηχανία και εμπόριο -- Πρότυπα | el |
dc.subject.other | ISO 22000 (Πρότυπο) | el |
dc.subject.other | Codex Alimentarius | el |
dc.title | Σύγκριση των κυριότερων προτύπων που πραγματεύονται την ασφάλεια των τροφίμων με τις γενικές αρχές της υγιεινής των τροφίμων του Codex Alimentarius και τις απαιτήσεις του Κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 852/2004 | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Τσάκνης, Ιωάννης | el |
dc.contributor.committeeMember | Σολωμάκος, Νικόλαος | el |