Καινοτομία στη ελληνική βιομηχανία τροφίμων: βιβλιογραφική ανασκόπηση & βέλτιστες πρακτικές
Innovation in greek food industry: literature review & best practices
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/51032/19847.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Παυλάκη, ΙσιδώραΌνομα Επιβλέποντος
Μπαλατσός, Νικόλαος
Ημερομηνία
2019Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας.