Toggle navigation
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
italiano
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
Login
Toggle navigation
Mostra Item
DSpace Home
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
Mostra Item
DSpace Home
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
Mostra Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Tutto DSpace
Archivi & Collezioni
Data di pubblicazione
Autori
Titoli
Soggetti
Καινοτομία στη ελληνική βιομηχανία τροφίμων: βιβλιογραφική ανασκόπηση & βέλτιστες πρακτικές
Innovation in greek food industry: literature review & best practices
Mostra/
Apri
19847.pdf (3.374Mb)
Autore
Παυλάκη, Ισιδώρα
Supervisor name
Μπαλατσός, Νικόλαος
Data
2019
Language
el
Soggetto
Καινοτομία
Βιομηχανία τροφίμων -- Ελλάδα
Τεχνολογικές καινοτομίες -- Ελλάδα
Access
free
Mostra tutti i dati dell'item
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας.
URI
http://hdl.handle.net/11615/51032
http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6936
Collections
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες (ΤΒΒ)
[764]
Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες ΠΘ
[10342]
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Cerca in DSpace
Questa Collezione
Ricerca
Tutto DSpace
Archivi & Collezioni
Data di pubblicazione
Autori
Titoli
Soggetti
Questa Collezione
Data di pubblicazione
Autori
Titoli
Soggetti
My Account
Login
Registrazione
Help Contact
Deposition
About
Help
Contattaci
Choose Language
Tutto DSpace
English
Ελληνικά