Καινοτομία στη ελληνική βιομηχανία τροφίμων: βιβλιογραφική ανασκόπηση & βέλτιστες πρακτικές
Innovation in greek food industry: literature review & best practices
dc.contributor.advisor | Μπαλατσός, Νικόλαος | el |
dc.creator | Παυλάκη, Ισιδώρα | el |
dc.date.accessioned | 2020-02-24T13:04:22Z | |
dc.date.available | 2020-02-24T13:04:22Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.other | 19847 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/51032 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6936 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Καινοτομία | el |
dc.subject.other | Βιομηχανία τροφίμων -- Ελλάδα | el |
dc.subject.other | Τεχνολογικές καινοτομίες -- Ελλάδα | el |
dc.title | Καινοτομία στη ελληνική βιομηχανία τροφίμων: βιβλιογραφική ανασκόπηση & βέλτιστες πρακτικές | el |
dc.title | Innovation in greek food industry: literature review & best practices | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisher | Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |