Δημιουργία βιολειτουργικού μπισκότου για νευρολογικούς ασθενείς
Biofunctional biscuit production for patients with neurological disorders
dc.contributor.advisor | Κουρέτας, Δημήτριος Δ. | el |
dc.creator | Καραγιάννη, Μαρία Σ. | el |
dc.date.accessioned | 2020-02-24T13:03:39Z | |
dc.date.available | 2020-02-24T13:03:39Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.other | 19454 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/50918 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6822 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Λειτουργικά τρόφιμα | el |
dc.subject.other | Λειτουργικά τρόφιμα -- Θεραπευτική χρήση | el |
dc.subject.other | Τρόφιμα -- Συστατικά | el |
dc.subject.other | Νέα προϊόντα -- Μάρκετινγκ | el |
dc.subject.other | Στρατηγικός σχεδιασμός | el |
dc.title | Δημιουργία βιολειτουργικού μπισκότου για νευρολογικούς ασθενείς | el |
dc.title | Biofunctional biscuit production for patients with neurological disorders | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisher | Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |