Δημιουργία βιολειτουργικού μπισκότου για νευρολογικούς ασθενείς
Biofunctional biscuit production for patients with neurological disorders
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Καραγιάννη, Μαρία Σ.Όνομα Επιβλέποντος
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Ημερομηνία
2019Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας.