Εμφάνιση απλής εγγραφής

Biofunctional biscuit production for patients with neurological disorders

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΚαραγιάννη, Μαρία Σ.el
dc.date.accessioned2020-02-24T13:03:39Z
dc.date.available2020-02-24T13:03:39Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other19454
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50918
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6822
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΛειτουργικά τρόφιμαel
dc.subject.otherΛειτουργικά τρόφιμα -- Θεραπευτική χρήσηel
dc.subject.otherΤρόφιμα -- Συστατικάel
dc.subject.otherΝέα προϊόντα -- Μάρκετινγκel
dc.subject.otherΣτρατηγικός σχεδιασμόςel
dc.titleΔημιουργία βιολειτουργικού μπισκότου για νευρολογικούς ασθενείςel
dc.titleBiofunctional biscuit production for patients with neurological disordersen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherΕθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International