Μικροβιολογικές και ιστολογικές μεταβολές σάρκας τσιπούρας μετά από κατάψυξη και απόψυξη
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/50660/19089.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Μαντζουρίδης, Στέφανος - ΜάριοςΌνομα Επιβλέποντος
Μποζιάρης, Ιωάννης
Ημερομηνία
2018Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ζωϊκής Παραγωγής και Υδάτινου Περιβάλλοντος.