Εμπορικός χρόνος ζωής, μικροβιολογικές, χημικές και οργανοληπτικές αλλαγές κατά τη συντήρηση του κατεψυγμένου θράψαλου (illex coindetii) στους 2ο C =|bShelf-life, microbiological, chemical and sensory changes during the stotrage thawed short fin squid ((illex coindetii) at 2 C.
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Τέρπος, Ιωάννης.Όνομα Επιβλέποντος
Μποζιάρης, Ιωάννης
Ημερομηνία
2018Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ζωϊκής Παραγωγής και Υδάτινου Περιβάλλοντος.