Προσδιορισμός ολικής αντιοξειδωτικής ικανότητας, οξειδωμένης γλουταθειόνης και πρωτεϊνικών καρβονυλίων σε μυοβλάστες ποντικού μετά από επίδραση πρωτεΐνης τυρογάλακτος
Determination of total antioxidant capacity, oxidized glutathione and protein carbonyls in mouse myoblasts after whey protein
dc.contributor.advisor | Κουρέτας, Δημήτριος Δ. | el |
dc.contributor.advisor | Στάγκος, Δημήτριος Φ. | el |
dc.creator | Τσετσέκος, Γεώργιος | el |
dc.date.accessioned | 2019-09-02T07:25:42Z | |
dc.date.available | 2019-09-02T07:25:42Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.other | 19285 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/50462 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Πρωτεΐνες τυρογάλακτος | el |
dc.subject.other | Αντιοξειδωτικά | el |
dc.subject.other | Οξειδωτικό στρες | el |
dc.subject.other | Ελεύθερες ρίζες (Χημεία) | el |
dc.title | Προσδιορισμός ολικής αντιοξειδωτικής ικανότητας, οξειδωμένης γλουταθειόνης και πρωτεϊνικών καρβονυλίων σε μυοβλάστες ποντικού μετά από επίδραση πρωτεΐνης τυρογάλακτος | el |
dc.title | Determination of total antioxidant capacity, oxidized glutathione and protein carbonyls in mouse myoblasts after whey protein | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |