Προσδιορισμός ολικής αντιοξειδωτικής ικανότητας, οξειδωμένης γλουταθειόνης και πρωτεϊνικών καρβονυλίων σε μυοβλάστες ποντικού μετά από επίδραση πρωτεΐνης τυρογάλακτος
Determination of total antioxidant capacity, oxidized glutathione and protein carbonyls in mouse myoblasts after whey protein

Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Τσετσέκος, ΓεώργιοςΌνομα Επιβλέποντος
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Στάγκος, Δημήτριος Φ.
Ημερομηνία
2019Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.