Παραγωγή και ποιότητα της σταφύλης και του οίνου στην αμπελουργική ζώνη Π.Ο.Π. Κουμανταρία
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/50403/18513.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Πουτσιούκα, ΡοδούλαΌνομα Επιβλέποντος
Πετούμενου, Δέσποινα
Ημερομηνία
2016Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.