Μελέτη της επίδρασης των υδατανθράκων στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της μαύρης σοκολάτας
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/50398/18506.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Φωτίου, ΣόνιαΌνομα Επιβλέποντος
Γιαννούλη, Περσεφόνη
Ημερομηνία
2018Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.